Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Відійшов у вічність відомий волинський журналіст

Вічна пам'ять...

Фото uk.wikipedia.org.

Відійшов у вічність відомий волинський журналіст

Помер багаторічний головний редактор Волинського обласного радіо

Помер відомий волинський журналіст Василь Федчук. Як повідомили колеги покійного, Василь Володимирович не зміг справитися з хворобою.

17 квітня Василь Федчук святкував би 80-ліття...

17 квітня цього року Василь Федчук святкував би 80-ліття...

Заслужений журналіст України Василь Федчук 45 років присвятив роботі на місцевому радіо, левову частину цього часу був його керівником.

Цього активного чоловіка волиняни знали як небайдужу людину, як медійника, який вболівав і за скорочення проводового радіо, і за Волинську телерадіокомпанію, на якій пропрацював довгі роки, за рідну Волинь, а також загалом за українське слово, за чесну журналістику.

Реклама Google

 Василь Володимирович народився в селі Доросині, що на Волині.

 

  Закінчивши Доросинівську середню школу, він деякий час працював у Рожищенській райгазеті літпрацівником. Згодом вступив до Львівського державного університету ім. Івана Франка, після закінчення якого повернувся на Волинь, де став працювати на радіо, пройшовши сходинки від кореспондента до редактора обласного радіомовлення та  директора Волинського радіо.

Василь Володимирович - Заслужений журналіст України, лауреат Всеукраїнського телерадіофестивалю «Калинові острови», обласних творчих конкурсів «Професіонал», «Любіть Україну». Він нагороджений почесними знаками Національної Спілки письменників України, членом якої був з 1972 року, Польського радіо.

Редакція «Газети Волинь» висловлює щирі співчуття родині покійного.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel