Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Навіщо волинські письменники книжки в бібліотеку носили

З літературою йдуть голова обласної організації НСПУ Оля Ляснюк та її заступник Микола Мартинюк.

Фото з фейсбук-сторінки Надії Гуменюк-Лис.

Навіщо волинські письменники книжки в бібліотеку носили

Місцевих читачів закликають насолоджуватися новинками з книгозбірень

«Передали частину літератури обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки (для розподілу між книгозбірнями ОТГ Волині) та луцьким міським бібліотекам», - повідомила у фейсбуці волинська письменниця Надія Гуменюк-Лис, розповівши про акцію обласної організації Національної спілки письменників України. 

Реклама Google

- Зазвичай до бібліотек ідуть за книжками. А ми прийшли з книжками. Грант Українського культурного фонду, який виграла Волинська обласна організація НСПУ, дав змогу видати альманах «Світязь» та поетичні збірки Еліни Форманюк і Віктора Вербича. А як не поділитися новинками з читачами? - поділилася письменниця. 

- Грант Українського культурного фонду, який виграла Волинська обласна організація НСПУ, дав змогу видати альманах «Світязь» та поетичні збірки Еліни Форманюк і Віктора Вербича. А як не поділитися новинками з читачами? - поділилася письменниця. 

- Тож учора відбулася завершальна подія гранту – ми передали частину літератури обласній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки (для розподілу між книгозбірнями ОТГ Волині) та луцьким міським бібліотекам. Навідуйтесь, дорогі читачі, до бібліотек, читайте, пізнавайте і насолоджуйтесь! - заохочує Надія Гуменюк-Лис.

Читайте також: У Волинській бібліотеці напекли смачних «книжок» (Фото)

 

 

 

Вона також розповіла, хто ще носив новенькі книги: «На світлинах: це я так радісно несу збірки молодої талановитої поетки Еліни Форманюк «Срібло і світло»; голова обласної організації НСПУ Оля Ляснюк та її заступник, директор видавництва «Твердиня», де побачили світ книжки, Микола Мартинюк – зі «Світязем» та «Міжтисячолліттям»; момент передачі книжок директорці головної книгозбірні Волині Людмилі Стасюк; усмішка на обличчі директорки Луцької міської бібліотечної системи Марії Назаревич засвідчує, що книжкам волинських письменників тут раді».

 

 

 

Telegram Channel