Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Проаналізували, скільки вартує репетитор на ЗНО

Викладачам, які стажувались за кордоном, абітурієнти (чи їхні батьки) готові платити більше.

Фото vchasnoua.com.

Проаналізували, скільки вартує репетитор на ЗНО

На ринку найбільший попит на українську мову, яка обов’язкова під час вступу на всі спеціальності

Скільки коштують послуги репетиторів

Готуватися до ЗНО можна не тільки самостійно, а й за допомогою репетиторів. Фахівці можуть допомогти краще систематизувати матеріал, а також вони контролюють вивчення. Утім такі послуги коштують немало, інформує Телевізійна служба новин каналу 1+1.

Вартість послуг репетитора залежить від регіону та досвіду педагога. Традиційно, найвищі ціни у Києві, Одесі, Харкові та Дніпрі. В інших регіонах вартість майже удвічі менша. Крім того, на вартість впливає і кваліфіувція педагога: дешевші послуги студентів та вчителів шкіл, значно дорожчі – викладачів вишів та тих, хто стажувався за кордоном.

На ринку найбільший попит на українську мову, яка обов’язкова під час вступу на всі спеціальності. Година заняття у столиці обійдеться від 250 до 400 грн. У невеликих обласних центрах — 150-250 грн.

На ринку найбільший попит на українську мову, яка обов’язкова під час вступу на всі спеціальності. Година заняття у столиці обійдеться від 250 до 400 грн. У невеликих обласних центрах — 150-250 грн.

Високий попит, а разом з ним і вартість, заняття з іноземних мов. Одне заняття у Києві та великих містах коштує від 200 до 500 грн. У регіонах середня вартість 150-250 грн.

За 60 хв. заняття з математики у столиці просять від 250 грн до 500 грн. У регіонах вартість заняття стартує всередньому від 150 грн.

Історія України у Києві коштує 250-500 грн. У регіонах одне заняття обійдеться від 120 грн.

Аби підтягнути хімію, біологію, фізику і географію у столиці слід викласти щонайменше 250 грн. У регіонах вартість однієї години заняття обійдеться у середньому близько 150 грн.

Хоч в Міносвіти обіцяють, що карантинні обмеження не вплинуть на проведення ЗНО, чого не скажеш про навчання у школі. Суттєвий період часу випускники перебували на дистанційці. Хоч це не співвідноситься з традиційним форматом, але користь з цього все ж винести можна. А саме – приділити більше часу майбутньому тестуванню.

Читайте також: На Волині обікрали викладачку вишу - злодій заліз через дах

Хоч часу залишилося не багато, але встигнути підтягнути свої знання можна – а для цього підготовка до ЗНО повинна зайняти важливе місце в житті випускника.

 

Telegram Channel