Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Полтаві перекинувся човен: загинули працівники ОДА

Пошуки третього чоловіка продовжуються.

Фото suspilne.media.

У Полтаві перекинувся човен: загинули працівники ОДА

Тіла двох чоловіків уже знайшли, третього шукають. Причини лиха поки не відомі

12 квітня у річці Ворскла водолази продовжують шукати чоловіка з човна, який перекинувся напередодні увечері. Тіла ще двох знайшли того ж дня, повідомили в обласному управлінні ДСНС, передає Суспільне.

UPD: 12 квітня стало відомо, що загинули працівники Полтавської ОДА. Про це повідомив перший заступник голови ОДА Дмитро Лунін: «Сумна звістка нас спіткала вчора (11 квітня – ред.). На річці Ворскла загинули три особи. На жаль, серед яких були двоє дійсних працівників ОДА, один колишній. Висловлюємо співчуття рідним та близьким».

Пошуки у Вакуленцях, що в межах Полтави, поновили від 7:00. Працюють надзвичайники та водолази. Чоловік, якого розшукують, та ще двоє людей пересувалися Ворсклою на човні й перекинулися.

Повідомлення про це полтавські рятувальники отримали 11 квітня близько 16:20 від місцевого жителя, каже речниця рятувальників Полтавщини Світлана Рибалко.

 

 

 

Протягом двох годин після виклику у Вакуленцях із води дістали тіла двох чоловіків. Одного з них виявили на мілині, а іншого – на дні дамби. Третього до темряви знайти не змогли, тому роботи призупинили.

Чи це були рибалки, чи чоловіки просто відпочивали – встановлюють, каже речниця.

За словами речниці, уночі пошуки проводити небезпечно, тому відновили їх зранку, коли стало світло. Чи це були рибалки, чи чоловіки просто відпочивали – встановлюють, каже речниця.

Читайте також: Волинь палає: протягом вихідних ліквідовано 3 пожежі в лісових масивах, 20 пожеж сухотрав’я (Фото)

Нагадаємо, із початку року на Полтавщині потонули десятеро людей.

Telegram Channel