Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чоловік зіштовхнув дружину з ґанку й залишив помирати (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Чоловік зіштовхнув дружину з ґанку й залишив помирати (Фото)

Відкрито кримінальне провадження

Поліцейські затримали 35-річного жителя Вінницького району, який за місцем свого проживання через ревнощі побив та зіштовхнув жінку із ґанку, після чого залишив помирати. Підозрюваний затриманий в процесуальному порядку.

Про це повідомляє поліція.

9  квітня  близько 14 години до Вінницького районного управління поліції надійшло  повідомлення від жителя села Цвіжин про те, що на подвір’ї він знайшов померлу співмешканку.

Після вчиненого чоловік пішов спати, залишивши жінку у безпорадному стані на вулиці.  

За словами начальника Відділу  №3 Вінницького районного управління поліції Віталія Стахова,  попереднім слідством встановлено, що напередодні ввечері між  чоловіком  та 30-річною жінкою виник побутовий конфлікт. Під час сварки зловмисник наніс цивільній дружині декілька ударів по голові та зіштовхнув  з ганку. Після вчиненого чоловік пішов спати, залишивши жінку у безпорадному стані на вулиці.  

Читайте також: Чоловік убив брата, а потім пішов по сусідах бідкатися, що той покинув його (Відео).

Реклама Google

35-річний підозрюваний затриманий у процесуальному порядку за вчинення злочину, передбачуваного ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає – до 10 років позбавлення волі.

Затриманому оголошено про підозру та поміщено до  ізолятора тимчасового тримання. Слідство звернулось до суду з клопотанням про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 
 

 

 

 

Telegram Channel