Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Власники та відвідувачі готельно-ресторанного комплексу впродовж 17 років знущалися над червонокнижним бурим ведмедем Юрком: клишоногий захворів на цукровий діабет і осліп

Як же ж так?!

Фото зі сторінки UAnimals у Facebook.

Власники та відвідувачі готельно-ресторанного комплексу впродовж 17 років знущалися над червонокнижним бурим ведмедем Юрком: клишоногий захворів на цукровий діабет і осліп

Заради розваги тварину регулярно поїли колою...

Червонокнижного ведмедя Юру, який уже 17 років утримується при ресторанно-готельному комплексі «Байка» в жахливих умовах, без належного харчування та ветеринарного огляду, мають передати до реабілітаційного центру, повідомляє UAnimals.

Нагадаємо, що власники готелю жорстоко експлуатували ведмедя на потіху публіці, яка могла розважитися, напоївши тварину солодкою колою. Через цей безглуздий атракціон у Юри цукровий діабет, крім того, через умови утримання він осліп, має проблеми з суглобами та інші серйозні проблеми зі здоров’ям, які несуть ризик його життю.

Через цей безглуздий атракціон у Юри цукровий діабет, крім того, через умови утримання він осліп, має проблеми з суглобами та інші серйозні проблеми зі здоров’ям, які несуть ризик його життю.

Державна екологічна інспекція Карпатського округу разом із представниками Держпродспоживслужби в Івано-Франківські області провела перевірку з метою контролю за додержанням вимог природоохоронного законодавства щодо умов тримання диких тварин у неволі.

За інформацією Державної екологічної інспекції України, занесений до Червоної книги України бурий ведмідь Юра на території готельного комплексу «Байка» утримується без відповідного дозволу. Також було встановлено, що Юру тримають на території комплексу з порушенням умов утримання диких тварин у неволі.

За результатами контрольної перевірки складено акт щодо дотримання природоохоронного законодавства та видано припис про усунення порушення. За порушення вимог щодо утримання диких тварин у неволі складено протокол про адміністративне правопорушення. Матеріали справи передано до суду для притягнення вільних до адміністративної відповідальності.

Власники тварини вирішили добровільно передати Юру до Реабілітаційного центру бурих ведмедів.

Реклама Google

Читайте також: Двох волинян з другого разу зловили на незаконній рубці лісу.

Telegram Channel