Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині будують спорткомплекс за 30 мільйонів (Фото)

За вже використаних 5 мільйонів гривень вдалося збудувати стіни – «коробку» великого спортивного об’єкту.

Фото пресслужби Луцької районної ради.

На Волині будують спорткомплекс за 30 мільйонів (Фото)

У Торчині будують сучасний спортивний комплекс площею понад 2 тисячі квадратних метрів, який планують здати в експлуатацію до кінця цього року

Як триває будівництво та на що вже витратили 5 мільйонів гривень, оглянули народний депутат Вячеслав Рубльов, голова Луцької районної ради Олександр Омельчук та його радник Юрій Ройко, йдеться на сайті Луцької райради.

«Передбачено 18 млн грн, 5 млн грн – уже використали. У планах голови громади Юрія Кревського зробити цей об’єкт самоокупним. Переконаний, що Торчинська громада рухається в правильному напрямку та стане тією, на яку будуть рівнятися», – сказав нардеп Вячеслав Рубльов.

Так, сучасний спорткомлекс у Торчині матиме великий зал, в якому буде можливість проводити змагання будь-якого рівня, трибуни для вболівальників. Також будуть зали для різних секцій – гімнастики, боротьби тощо.

За словами Торчинського селищного голови Юрія Кревського, загалом будівництво спорткомплексу обійдеться орієнтовно у 30 мільйонів гривень.

«Є рішення ДФРР про виділення 18 мільйонів гривень, ми очікуємо на ці гроші. Розуміємо, що кошторис буде в районі 30 мільйонів гривень, ще 5-6 мільйонів нам не вистачатиме, але маю надію, що підключиться обласна влада і до кінця цього року ми здамо об’єкт», – наголосив очільник Торчинської громади.

Так, сучасний спорткомлекс у Торчині матиме великий зал, в якому буде можливість проводити змагання будь-якого рівня, трибуни для вболівальників. Також будуть зали для різних секцій – гімнастики, боротьби тощо. Спорткомплекс обладнаний необхідними санітарно-гігієнічними приміщеннями, роздягальнями.

«Ми не будували його виключно для потреб нашої громади, Торчин неподалік Луцька, тому цілком реально, що цей об’єкт зароблятиме кошти від здачі в оренду. Менеджмент цього залу – окреме питання, ми залучатимемо фахівців, які будуть розвивати об’єкт, надавати послуги з лікувальної фізкультури не лише дітям, а й дорослим», – поділився планами Юрій Кревський.

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук зауважив, що за вже використаних 5 мільйонів гривень вдалося збудувати стіни – «коробку» великого спортивного об’єкту, тоді як, наприклад, у Рожищі лише ремонт приміщення у 200 квадратних метрів обійшовся Світовому банку у 6 мільйонів гривень.

За вже використаних 5 мільйонів гривень вдалося збудувати стіни – «коробку» великого спортивного об’єкту.
За вже використаних 5 мільйонів гривень вдалося збудувати стіни – «коробку» великого спортивного об’єкту.

 


Telegram Channel