Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку доходи ЖКП хочуть витрачати на ремонт будинків

Одне із головних завдань у сфері ЖКГ - відновлення довіри мешканців до управляючих компаній.

Фото із сайту konkurent.ua.

У Луцьку доходи ЖКП хочуть витрачати на ремонт будинків

Луцькі депутати рекомендують доходи ЖКП направляти на ремонт житлового фонду

Одне із головних завдань у сфері ЖКГ - відновлення довіри мешканців до управляючих компаній. Під час дня депутата керівники комунальних підприємств та приватних закладів комунальної сфери розповіли про свою діяльність у Луцьку, інформує ВолиньЮА.

Керівники комунальних управлінських компаній (як ми звикли називати ЖЕКи),  поінформували про проблеми, з якими стикаються у своїй роботі та про фінансовий стан на кожному із підприємств.

Керівники комунальних управлінських компаній (як ми звикли називати ЖЕКи),  поінформували про проблеми, з якими стикаються у своїй роботі та про фінансовий стан на кожному із підприємств. Про труднощі з ремонтом житлового фонду та борги, які існують в населення перед підприємствами. Вдалося отримати чіткі відповіді про надходження до бюджету, прибутки та боргування населення коштів за утримання будинків, а також скарги на бездіяльність виконавчої служби.

Читайте також: Через ремонтні роботи в центрі Луцька - ускладниний рух (Фото)

В ході зустрічі депутати напрацювали декілька пропозицій, розглянути можливість підтримки міських комунальних підприємств, а саме звільнення від сплати частини чистого прибутку, що підлягає сплаті до бюджету Луцької міської територіальної громади. Пропонується ці фінанси направляти на підприємства для підтримки житлового фонду.

Telegram Channel