Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
З'явилось відео підпалу авто луцької журналістки (Відео)

Рятувальники прибули на місце події за 7 хвилин.

Фото із сайту konkurent.ua.

З'явилось відео підпалу авто луцької журналістки (Відео)

З’явилось відео, на якому видно момент підпалу автівки луцької медійниці Катерини Дулапчій. Камери зафіксували невідому особу на мотоциклі, яка і підпалила автомобіль

 

На території житлового комплексу «Сімейна фортеця» підпалили автомобіль «форд» 2018 року, пише видання Конкурент, яке і опублікувало відеозапис.

До гасіння залучили два пожежні автомобілі 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька.

Про пожежу повідомили о 4:50 14 квітня. Рятувальники прибули на місце події за 7 хвилин. До гасіння залучили два пожежні автомобілі 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька, передає ІА Волинські новини.

Ліквідували пожежу о 5:15. Вогонь пошкодив передню частину автомобіля: двигун, два колеса, капот. Причину пожежі встановлюють.Нагадаємо, автомобіль Ford Focus знаходився на стоянці поблизу будинку потерпілої у селі Струмівка. Поліція вирішує питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 ККУ, йдеться про пошкодження майна шляхом підпалу.

Читайте також: У селі на Горохівщині горіла хата

Як повідомляв ВолиньPost, автівка належить луцькій медійниці, головній редакторці одного з новостворених видань Катерині Дулапчій. У коментарі виданню Катерина Дулапчій підтвердила інформацію про підпал й зауважила, що пов’язує це з професійною діяльністю.

 

Telegram Channel