Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку мешканці гуртожитку №4 зможуть приватизувати житло – Поліщук

Влада обіцяє, що найближчим часом питання щодо приватизації кімнат будуть вирішені.

Фото ihor.polishchuk.

У Луцьку мешканці гуртожитку №4 зможуть приватизувати житло – Поліщук

ПАТ «Електротермометрія» є власником будівлі на бульварі Дружби Народів. Керівництво заводу готове до позитивного рішення

«Нами досягнуто домовленостей щодо прийняття позитивного рішення керівництвом ПАТ «Електротермометрія» на користь мешканців вказаного гуртожитку. Відтак в найближчий час питання щодо приватизації кімнат, що десятками років турбували мешканців, будуть вирішені», - повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Провели збори з мешканцями гуртожитку №4 по бульвару Дружби Народів. 

Багато років сотні мешканців ведуть боротьбу за право приватизувати свої кімнати в гуртожитку, щоб мати впевненість в майбутньому, зробити повноцінний ремонт в помешканнях, створити ОСББ та бути повноправними господарями свого житла.

«Нами досягнуто домовленостей щодо прийняття позитивного рішення керівництвом ПАТ «Електротермометрія» на користь мешканців вказаного гуртожитку», - повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Читайте також: Луцьк увійшов у десятку «молодіжних міст»

- Цією справою разом з колегами я почав займатися ще з 2014 року. Основна проблема полягала у тому, що цей гуртожиток належав підприємству ПАТ «Електротермометрія», керівництво якого не давало дозволу на передачу гуртожитку в міську комунальну власність та подальшу приватизацію мешканцями своїх кімнат, - пояснив мер.

 

 

Telegram Channel