Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Пастор-педофіл знімав зґвалтування на відео і записував подробиці у щоденник (Відео)

На лаві підсудних зловмисник вдає психічно хворого.

Скріншот з відео.

Пастор-педофіл знімав зґвалтування на відео і записував подробиці у щоденник (Відео)

У Львові судять чоловіка, який ще на початку двотисячних створив релігійну організацію – по суті заради задоволення своїх збочених сексуальних потреб

47-річний Роман Московченко доволі відомий у Львові серед релігійників та меценатів. Ще у 90-х він закінчив духовну семінарію, але священиком так і не став. Натомість у 2001 створив молодіжну благодійну організацію «Діти Христа». Начебто з вихованцями допомагав інтернатам та вивозив дітей на природу.

Роману Московченку довіряли не лише батьки, а й монахи. Саме ченці надали йому приміщення в монастирі, в якому й оселилася його організація. Тоді нікому на думку на спадало, що організація псевдопастора насправді є незареєстрованою та діє незаконно. Тим паче ніхто й припустити не міг, яке страхіття коїться на території монастиря.

Кожен бридкий акт він знімав на камеру, а потім записував у щоденник.

Відколи монахи виселили псевдопастора зі своїх стін, педофіл влаштувався до релігійної школи. Відомо, що по вихідних, поки школа пустувала, Роман приводив сюди своїх дітей з організації «Діти Христа».

Протягом 15 років він ґвалтував дітей. Кожен бридкий акт він знімав на камеру, а потім записував у щоденник. Загалом правоохоронці зафіксували майже півтори сотні епізодів розбещення.

На лаві підсудних кривдник дітей вдає з себе психічно хворого – мовчить і похитується.

Читайте також: Чоловік зловив і зґвалтував 17-річну дівчину.

 

Telegram Channel