Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
У Луцьку гуртівців із «Пасажу» хочуть «переселити» на Новий ринок

Пропозиція підприємцям.

Фото ілюстративне.

У Луцьку гуртівців із «Пасажу» хочуть «переселити» на Новий ринок

Ідею підтримали у міській раді

Гуртових торговців із ринку «Пасаж», що у Луцьку на вулиці Конякіна, хочуть «переселити» на Новий ринок. 

Про це стало відомо під час робочої зустрічі очільника департаменту економічної політики Луцькради Бориса Смаля із представниками бізнесу у вівторок, 13 квітня, пише ІА «Конкурент». 

Йшлося, зокрема, про шляхи порятунку Нового ринку, що на ЛПЗ. Одним зі способів привабити сюди покупців підприємці назвали залучення до торгівлі гуртовиків. Якщо на ринку гуртом і вроздріб торгуватимуть фруктами, овочами та різним продовольством, люди прийдуть сюди. 

Якщо на ринку гуртом і вроздріб торгуватимуть фруктами, овочами та різним продовольством, люди прийдуть сюди. 

Фермер Олег Галасун зазначив, що для того, аби оптовикам було зручно працювати на Новому ринку, там потрібні відповідні умови. Треба заасфальтувати або викласти бруківкою територію та під'їзди до неї. 

Цю ідею підтримали й у міській раді. Крім всього іншого, вона допоможе розвантажити тротуар на вулиці Конякіна, який потерпає від людей, що торгують просто з автомобілів. 

Нагадаємо, у Луцьку на Новому ринку 24, 25 та 30 квітня запланували провести великий пасхальний ярмарок.  А мер Ігор Поліщук закликав лучан купувати товари у підприємців Нового ринку, які скаржаться на малий потік покупців.

Telegram Channel