Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Українку після знайомства в інтернеті ошукав італієць

Познайомились в соцмережі.

Фото ілюстративне.

Українку після знайомства в інтернеті ошукав італієць

Знайомство в соціальній мережі обернулося для тернополянки втратою коштів

До співробітників Тернопільського районного управління поліції звернулася жителька Тернополя, 1969 року народження, і повідомила про те, що чоловік з яким вона познайомилася в соціальній мережі, заволодів її грошима – 6650 євро.

 За словами заявниці, віртуальне знайомство відбулося 22 березня цьогоріч. Чоловік назвався італійцем і повідомив, що працює по контракту на закритому об’єкті. Гроші просив, аби мати змогу приїхати до неї. Жінка двома трансакціями через банк переказала 217 тисяч гривень. Проте «італієць» вимагав ще більше – просив переказати ще сім тисяч євро. Тоді тернополянка збагнула, що потрапила у шахрайську пастку і звернулася до поліції.

 «Італієць» вимагав ще більше – просив переказати ще сім тисяч євро. Тоді тернополянка збагнула, що потрапила у шахрайську пастку і звернулася до поліції.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 190 ККУ. Поліцейські застерігають краян від необдуманих вчинків, особливо, коли справа стосується грошей.

Читати також:  Українець влаштував пробіжку перед трамваєм, на який не встиг 

Джерело: Поліція Тернопільської області
Telegram Channel