Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Польщі хворий на COVID-19 українець втік із самоізоляції на таксі

Отакої!

Фото Pixabay.

У Польщі хворий на COVID-19 українець втік із самоізоляції на таксі

Чоловіку загрожує кілька років тюрми

43-річний громадянин України втік з місця відбування самоізоляції у Варшаві. Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на сайт місцевої поліції, чоловік прилетів до Польщі з Києва й, аби уникнути відбування карантину, здав тест на коронавірус безпосередньо в аеропорту. Однак отриманий результат виявився позитивним.

Він початку перебування на самоізоляції чоловік влаштовував сварки та робив спроби втечі.

Медична служба, яка працювала в аеропорту в Варшаві, одразу відправила українця на самоізоляцію в спеціальний осередок. Він початку перебування на самоізоляції чоловік влаштовував сварки та робив спроби втечі.

Зрештою, без відома персоналу закладу українець таки покинув територію приміщення, в якому мав перебувати на самоізоляції. Для цього він викликав таксі, яким поїхав до орендованого раніше житла. Після цього він також виходив за покупками.

Поліція досить швидко знайшла віткача й затримала його. Найближчий місяць громадянин України проведе в примусовій ізоляції в спеціальній тюремній установі. Більше того, чоловікові пред'явили звинувачення у створенні загрози небезпеки життя багатьох людей. За це йому загрожує навіть кілька років в'язниці.

Читайте також: 39-річний українець загинув у Польщі на робочому місці.

Telegram Channel