Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Байден дії!»: Порошенко подякував США за підтримку України

Порошенко: «Щиро вдячний нашим американським партнерам за важливий і вчасний вияв солідарності з Україною у протидії російській агресії».

Фото ЄС.

«Байден дії!»: Порошенко подякував США за підтримку України

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко подякував американським партнерам за посилення санкційного тиску на країну-агресора

«Байден в дії! Щиро вдячний нашим американським партнерам за важливий і вчасний вияв солідарності з Україною у протидії російській агресії», – написав Порошенко у Facebook.

 

 

Нові санкції проти Росії, у тому числі за окупацію Криму, мають зупинити зухвалі авантюри Кремля.

«Нові санкції проти Росії, у тому числі за окупацію Криму, мають зупинити зухвалі авантюри Кремля, і не лише на українському кордоні. Вони також невпинно наближають день відновлення суверенітету і територіальної цілісності нашої держави», – переконаний Порошенко.

Реклама Google

Читайте також у нас: Годі проявляти героїзм «заднім» числом: Турчинов жорстко відповів Зеленському.

«Україна повинна, в координації з іншими нашими партнерами, негайно приєднатися до американських санкцій єдиним фронтом. У цьому спарингу ставимо на Вашингтон і трансатлантичну єдність заради демократії та миру, безпеки і стабільності Вільного світу. Світу, з яким пов’язуємо наше майбутнє», – резюмує п’ятий Президент.

Telegram Channel