Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Нардепка з Рівного стала лялькою барбі (Фото)

Образ Яни Зінкевич.

Фото ЧаРівне.

Нардепка з Рівного стала лялькою барбі (Фото)

Справжні цінності – це перш за все рівність

Волонтер і депутат Верховної Ради Яна Зінкевич стала моделлю для ляльки Barbie.

ро це вона написала на своїй сторінці у фейсбуці, інформує ЧаРівне.

Ляльку Зінкевич створила майстриня Анастасія Недолуженко в рамках проєкту «Barbie: Пані України», який відтворює образи 36 українок. Серед образів, які втілили, зокрема письменниця Леся Українка, актриса Марія Заньковецька та інші відомі жінки.

Хлопчики та дівчатка повинні змалечку розуміти, що справжні цінності – це перш за все рівність, взаємопідтримка, право на недискримінацію та можливість обирати будь-яку професію, що відповідає твоєму справжньому покликанню.

«Це справжня дитяча мрія.  Нещодавно мене запросили стати моделлю… для легендарної ляльки Barbie.  Відчуття фантастичні! Колись, малечею, я мріяла про нову ляльку Barbie, а тепер стала нею! Майстриня Анастасія Недолуженко перевершила усі очікування, ще й вручила «моїй» ляльці жовто-блакитний прапор! Хлопчики та дівчатка повинні змалечку розуміти, що справжні цінності – це перш за все рівність, взаємопідтримка, право на недискримінацію та можливість обирати будь-яку професію, що відповідає твоєму справжньому покликанню», – написала Зінкевич.

 

 

Читати також:  Новий штам коронавірусу атакує дітей: на які симптоми варто батькам звернути увагу

Джерело: ЧаРівне
Telegram Channel