Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Голова Європейської ради: ЄС беззастережно підтримує суверенітет і територіальну цілісність України

Геть руки від України!

Фото euronews.com

Голова Європейської ради: ЄС беззастережно підтримує суверенітет і територіальну цілісність України

Агресивна поведінка Кремля неабияк насторожує світ

Голова Європейської ради Шарль Мішель за підсумками телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським і генеральним секретарем Єнсом Столтенбергом повторно заявив про беззастережну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України, інформує ua.interfax.com.ua.

Європейський Союз одностайний і непохитний у своїй беззастережній підтримці суверенітету й територіальної цілісності України.

«Сьогодні під час телефонних розмов з президентом Володимиром Зеленським і генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом ми з глибоким занепокоєнням обговорили нарощування російської військової присутності біля кордонів України. Європейський Союз одностайний і непохитний у своїй беззастережній підтримці суверенітету й територіальної цілісності України», - повідомляється на Facebook-сторінці представництва ЄС в Україні.

Як повідомлялося, Зеленський подякував голові Євроради Шарлю Мішелю за розуміння і підтримку щодо ситуації на Донбасі, а також за обговорення підготовки до проведення саміту «Кримської платформи» в серпні 2021 року. Співрозмовники також домовилися погодити найближчим часом дати проведення 23-го саміту Україна-ЄС, який має відбутися в Києві в другій половині року.

Читайте також: Букмекери сказали своє слово перед поєдинком «Шахтаря» та «Динамо».

Telegram Channel