Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Зібрали тонни одягу: у Луцьку призупиняють проєкт «Соціальні контейнери»

Проєкт допоміг багатьом.

Волинь-нова

Зібрали тонни одягу: у Луцьку призупиняють проєкт «Соціальні контейнери»

Завдяки проєкту зібрали тонни одягу, яким забезпечили нужденних

У Луцьку припиняє роботу проєкт «Соціальні контейнери».  

Про це повідомила ініціаторка та організаторка проєкту Олена Кравчук у фейсбуці. та подякувала усім, хто працював і допомагав творити добру справу. 

«Ми постійно передавали одяг в дитячі будинки та будинки пристарілих, чимало одягу було передано для людей в зону АТО та церкви. Все це робили безоплатно, бо так веліло серце». 

«Ми вирішили призупинити збір одягу для проєкту «Соціальні контейнери», невдовзі заберемо контейнери і зробимо паузу, аби подумати чи варто продовжувати його далі! Майже за чотири роки проєкту, завдяки всім людям, які ділилися пакунками речей, ми зібрали тонни одягу і передали багатьом нужденним людям з багатодітних і малозабезпечених сімей і просто тим, хто мав потребу в одязі та взутті. Ми постійно передавали одяг в дитячі будинки та будинки пристарілих, чимало одягу було передано для людей в зону АТО та церкви. Все це ми робили безоплатно, бо так веліло серце. До нас долучалося багато волонтерів, які допомагали забирати, фасувати і роздавати речі, за це всім величезне дякую ! Були як постійні волонтери, так і ті, які долучалися час від часу і ось між ними назрів конфлікт, про який я особисто дізналася як постфактум і аби розібратися в ситуації, яка склалася, я вирішила зупинити проект, можливо поставити на паузу, час покаже! Хороші справи робити легко і водночас складно, адже приходиться виконувати багато організаційної та логістичної роботи, яку не завжди видно, але яка проводиться щодня, а це займає багато сил, часу, енергії», – написала Олена. 

Зазначимо, контейнери для збору були встановлені на вулицях П’ятницька Гірка та Яровиця, куди всі охочі могли принести одяг для нужденних. 

«Цей проект багато чого навчив кожного з нас і мене особисто, і за це безмежно вдячна долі і за людей, з якими познайомилася за весь час дії проекту і якби складно не було, ви та енергія, яка завжди додавала сил всі ви – прекрасні і зробили багато добрих справ! Ще раз всім дякую!», – додала волонтерка. 

Читати також:  Спортсмени почистили Луцький замок 

Джерело: Фейсбук
Telegram Channel