Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Круасан на дереві кілька днів тримав у страху жителів міста (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото 12kanal.com.

Круасан на дереві кілька днів тримав у страху жителів міста (Фото)

Одна жінка викликала службу захисту тварин, щоб та забрала дивну істоту і врятувала мешканців будинку

Звичайний круасан, що застряг у гілках дерева, кілька днів тримав у страху людей у польському Кракові: жителі одного з будинків прийняли його за дивну тварину.

Історію про це розповіло Краківське товариство захисту тварин на своїй сторінці у Facebook, передає УНІАН.

Їм зателефонувала жінка, яка попросила зняти з дерева біля багатоквартирного будинку якусь істоту.

Так, ігуана! Вона вже два дні сидить, і всі її бояться! Отже, коли ви приїдете за нею?

«Прийдіть і заберіть його! ... Воно вже два дні сидить на дереві навпроти! Люди не відкривають вікна, бо бояться, що воно проникне до них додому», - розповіла мешканка.

Інспектор спробував з'ясувати, що це за створіння, запитавши, чи не може це бути птах. Дама сказала, що воно «коричневе, сидить на дереві» і що це «лагун». Інспектор не відразу зрозумів, про що йде мова, проте з'ясувалося, що жінка просто не змогла згадати слово «ігуана».

«Так, ігуана! Вона вже два дні сидить, і всі її бояться! Отже, коли ви приїдете за нею?» - Сказала додзвонювачка.

Читайте також: Волинянка натрапила в лісі на рідкісного звіра (Фото).

В організації подумали, що, можливо, ігуана була домашнім улюбленцем, якого викинули. Однак було незрозуміло, як ящірка змогла б прожити дві доби на вулиці при занадто низьких для себе температурах. Інспектори припустили, що може, вона сидить там нерухомо на дереві, бо вже померла.

Читайте такожІндійська фабрика робила матраци з брудних медичних масок (фото)Але на місці працівники організації не побачили «ані ігуану, ані лагуна». Тоді вони зателефонували жінці та запитали, чи сидить ще ігуана на своєму місці. Та відповіла, що так, сидить.

Зрештою, обійшовши місцевість і уважно оглянувши дерева, інспектори виявили лише застряглий в гілках бузку коричневий круасан. Ймовірно, місцеві жителі викинули його з вікна, щоб погодувати птахів.

Інспектори, однак, до інциденту поставилися спокійно.

«Завжди варто повідомляти, якщо вас щось турбує. Краще перевірити та приємно розчаруватися, іноді (на жаль, дуже рідко) посміятися, ніж нічого не зробити - інакше це може призвести до трагедії», - зазначили в організації.

 

 

 

Telegram Channel