Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
У місті на Волині через коронавірус вся школа йде на дистанційне навчання

На дистанційку підуть 1-11 класи.

Фото Суспільного.

У місті на Волині через коронавірус вся школа йде на дистанційне навчання

Відповідне протокольне рішення ухвалили на засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

З 19 по 23 квітня 2021 року учнів 1-11 класів Ковеля переводять на дистанційне навчання. 

Про це розповів Суспільному начальник управління освіти Ковельської міської ради Віктор Бичковський.

Учні 1-11 класів закладів загальної середньої освіти Ковельської територіальної громади переводяться на дистанційну форму навчання.

Учні 5-тих-11-их класів ковельських шкіл навчалися дистанційно з 5 квітня. Їм продовжили дистанційне навчання ще на тиждень. А ось початкова ланка піде на дистанційне навчання з 23 квітня вперше. Заклади дошкільної, позашкільної освіти працюють у звичному режимі з дотриманням карантинних заходів.

Реклама Google

За даними обласного лабораторного центру за останню добу нові випадки захворювань гострою респіраторною хворобою COVID-19 зареєстровані серед учнів та вчителів Луцька, Ковельського, Камінь-Каширського, Ратнівського, Маневицького, Любомльського, Ківерцівського  та  Старовижівського  районів. Захворіли  14 учнів та 21 педагог. На даний час продовжують хворіти 183 учні та 186 працівників закладів освіти.

Читати також:  Новий штам коронавірусу атакує дітей: на які симптоми варто батькам звернути увагу

Нагадаємо, з 12 квітня у Нововолинську усі школи перейшли на дистанційне навчання. Міський голова Борис Карпус розповів такий захід вжили для того, щоб зупинити ріст захворювання на коронавірус. Попередньо у режимі онлайн школярі навчатимуться впродовж тижня.

Джерело: Суспільне Волинь
Telegram Channel