Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Пасажирка травмувалася ...у луцькій маршрутці

Зі слів перевізника, швидку на місце не викликали, з водієм вже провели профілактичну бесіду.

Фото Суспільного, ілюстративне.

Пасажирка травмувалася ...у луцькій маршрутці

Жінку госпіталізували у хірургічне відділення Луцької міської клінічної лікарні. Водій пояснив, що мусив екстренно гальмувати, бо перед ним різко зупинився автобус

У луцькій маршрутці № 26 травмувалася 58-річна жінка. Пасажирка впала в салоні громадського транспорту, - про це Суспільному розповіла інспекторка сектору комунікації управління Нацполіції Волині Марина Балдич.

Зі слів перевізника, який обслуговує маршрути №26 та №26,а, Богдана Кубового, водій різко загальмував під час руху, щоб уникнути іншої ДТП.

ДТП трапилася 15 квітня зранку. До поліції звернулися медики, які оглядали травмовану. Жінку госпіталізували у хірургічне відділення Луцької міської клінічної лікарні, розповів кореспондентам заступник директора Андрій Смольянінов. Нині вона перебуває на лікуванні.

Зі слів перевізника, швидку на місце не викликали, з водієм вже провели профілактичну бесіду. «Водій пояснив, що перед ним різко зупинився автобус, щоб не вдарити його, він загальмував. Якби він влупив цей автобус травмувалося б більше людей», – каже перевізник. Наразі 47-річний водій продовжує працювати.

«Водій пояснив, що перед ним різко зупинився автобус, щоб не вдарити його, він загальмував. Якби він влупив цей автобус травмувалося б більше людей», – каже перевізник. 

За коментарем Суспільне звернулося в управління транспорту та зв'язку Луцької міської ради. Зі слів виконувача обов’язків керівника Олександра Середи, раніше скарг на водія, який обслуговує маршрутку №26, не було.

Відомості про травмування пасажирки правоохоронці внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 500 неоподаткованих мінімумів, або арешт.

Читайте також: «Натягнув маску, бо боїшся зд*хнути»: жінка вилаяла пенсіонера через зауваження (Відео)

Telegram Channel