Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
Легендарний волинський оркест  гастролює по визначних місцях і історичних пам’ятках Волині (Фото)

Вшанували пам'ять композитора Ігоря Стравінського в Устилузі.

Фото з фейсбук-сторінки Василя Ворона.

Легендарний волинський оркест гастролює по визначних місцях і історичних пам’ятках Волині (Фото)

Академічний камерний оркестр «Кантабіле» обласної філармонії знову у русі

Програма духовної музики поєднує пам’ятки історії і культури, містобудування і архітектури зі спадщиною світової музичної культури …Серія концертів з нагоди Міжнародного дня пам’яток і визначних місць завершиться сьогодні в унікальному костелі Св. Анни міста Ковеля. Про це у фейсбуці інформує художній керівник фестивалю «Стравінський та Україна» Василь Ворон.

 

 Учора в будинку, де жив і працював Ігор Стравінський в Устилузі, музиканти «Кантабіле» вшанували пам'ять композитора (минуло 50 років з часу його смерті)...

Серія концертів з нагоди Міжнародного дня пам’яток і визначних місць завершиться сьогодні в унікальному костелі Св. Анни міста Ковеля.

У храмі колишньої лютеранської громади, згадували великого реформатора, святого Йосафата Кунцевича: зважаючи на відсутність у місті Володимирі лютеранської громади, наприкінці серпня 1993 року кірху передали греко-католикам.

 

 Коли 23 вересня 1996 року патріарх-предстоятель УГКЦ Любомир Гузар дав своє благословення на існування у Володимирі-Волинському монастиря Чину Св. Василія Великого, у Ковелі, у новому міському середовищі завершилося відродження унікальної святині, занедбаного дерев’яного костелу із Рожищенського району.

Читайте такожОнучка Софії Ротару ходить у найдорожчій масці — ​за 6700 гривень

«Завдяки історичній пам’яті людина стає особистістю, народ – нацією, країна – державою» (Михайло Грушевський).

 
Telegram Channel