Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В ООС вісім обстрілів, є загиблий і поранений

За добу один український вояк загинув, один був поранений.

Фото із сайту korrespondent.net.

В ООС вісім обстрілів, є загиблий і поранений

У неділю сепаратисти вісім разів обстрілювали позиції ЗСУ. З початку поточної доби - вже тричі

За минулу добу сепаратисти на Донбасі вісім разів порушували режим припинення вогню, загинув український військовослужбовець і ще один отримав поранення. З початку поточної доби вже три обстріли. Про це в понеділок, 19 квітня, повідомляє прес-служба генштабу ООС.

Поблизу населеного пункту Широкине сепаратисти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

«Зокрема, недалеко від селища Водяне, що в Донецькій області, противник відкривав вогонь із заборонених мінськими домовленостями мінометів 120-го калібру і автоматичних станкових гранатометів», - йдеться в повідомленні.

У передмісті Старогнатівки, Пісків, Катеринівки і Авдіївки ворог здійснив обстріл з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Поблизу населеного пункту Широкине сепаратисти вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів.

Читайте також: Коли ФОПи зможуть отримати свої карантинні виплати

Внаслідок ворожого обстрілу один український захисник отримав поранення, несумісні з життям, ще один військовослужбовець отримав осколкове поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

З початку поточної доби сепаратисти на Донбасі тричі порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці не постраждали.

Telegram Channel