Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
На Волині водій BMW пропонував патрульним щедрого хабаря

Щедрий порушник.

Фото патрульних.

На Волині водій BMW пропонував патрульним щедрого хабаря

Протягом вихідних патрульні виявили двох водіїв з ознаками сп’яніння, які намагалися уникнути відповідальності

Перший випадок трапився у ніч на 17 квітня у місті Ковелі. Інспектори на вулиці Мечнікова виявили порушення ПДР водієм автомобіля BMW X5. Керманич перед поворотом не подав сигнал покажчиком повороту  відповідного напрямку. Патрульні зупинили автомобіль. У чоловіка поліцейські помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Також водій не пред’явив поліцейським документів на право керування транспортним засобом та відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративних матеріалів, 33-річний чоловік, з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 100 та 500 доларів США. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати грошові кошти.

Другий випадок трапився вчора, близько 16-ї години, на стаціонарному посту «Вишнів», що на автодорозі М-07 (Київ — Ковель — Ягодин), тут патрульні виявили порушення ПДР водієм транспортного засобу Chrysler Voyager.

 Із метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 100 та 500 доларів США.

Патрульні встановили, що водій керував автомобілем без поліса обов’язкового страхування та помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння.

Під час складання адміністративних матеріалів, 50-річний чоловік, з метою уникнення адміністративної відповідальності, пропонував поліцейським неправомірну вигоду. Його неодноразово попереджали про кримінальну відповідальність, однак він продовжував пропонувати грошові кошти та надав 100 доларів США.

 

 

 

В обох випадках на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління полії.

За вказаними фактами слідчими відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) КК України Щодо водіїв патрульні склали адміністративні матеріали, відповідно до вчинення правопорушень.

Читати також: На Горохівщині серед ночі «швидка» застрягла в болоті дорогою до хворої (Фото)

Джерело: Патрульна поліція Волині
Telegram Channel