Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Покидаючи «Шахтар» і відлітаючи до Бразилії Тайсон заявив: любитиме Україну вічно, а кар'єру хоче завершити в харківському «Металісті»

Отакої!

Фото ФК "Шахтар".

Покидаючи «Шахтар» і відлітаючи до Бразилії Тайсон заявив: любитиме Україну вічно, а кар'єру хоче завершити в харківському «Металісті»

Таки він був помітною постаттю в нашому футболі...

Відомий журналіст та телеведучий Ігор Циганик розповів, що екс-хавбек «Шахтаря» Тайсон хотів би завершити кар'єру в харківському «Металісті».

Про це 40-річний коментатор розказав у передачі Циганик Live, інформує УНІАН.

Бразилець написав зворушливий коментар, в якому зазначив, що буде любити Україну вічно.

«Я написав пост, в якому зазначив, що дуже шкода, що ми більше не побачимо такого яскравого футболіста в Україні. Бразилець написав зворушливий коментар, в якому зазначив, що буде любити Україну вічно. Але вже на наступний день мені подзвонив Тайсон і сказав, що я поквапився зі словами, що ми більше його не побачимо. Тайсон, коли дізнався, що Ярославський відроджує «Металіст», пообіцяв, що після завершення контракту з «Інтернасьоналем» повернеться до «Металісту». І хоче закінчити кар'єру в команді Ярославського-Краснікова», - поділився приголомшливим інсайдом Циганик.

«Ось такі слова від одного з кращих легіонерів в історії українського чемпіонату. Слова про те, що він любить Україну, вони не просто так сказані. Він хоче повернутися сюди й віддати борг Ярославському, Харкову та клубу за те, що вони для нього зробили», - додав журналіст.

Зауважимо, що за часи виступів у «Металісті» Тайсон провів 83 поєдинки, в яких зміг забити 20 м'ячів та віддати 26 гольових передач.

Читайте також: Англійський «Тоттенхем» звільнив португальського фахівця Жозе Моурінью.

Telegram Channel