Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«За 40 хвилин хати не було – згоріла, як свічка»: багатодітна родина з Волині залишилася без даху над головою

Сім’я потребує допомоги.

Фото - ілюстративне.

Фото: facebook.com/Zhmerynska.

«За 40 хвилин хати не було – згоріла, як свічка»: багатодітна родина з Волині залишилася без даху над головою

Пожежа в селі Мельники-Мостище Камінь-Каширського району знищила повністю будинок родини Рудчиків. Про це повідомили родичі постраждалих у фейсбуці, закликаючи небайдужих людей допомогти погорільцям

Віта Рудчик із чоловіком Юрієм ростить троє дітей: старшим Вадиму та Ірині відповідно 18 і 16 років, вони вже студенти, а найменша Софійка – лише першокласниця.

Жінка розповіла: – Пожежа сталася вночі 16 квітня. Я прокинулася о 1.25. Уже не було верха будинку, згоріла кухня, ванна... Ми всі через вікна повискакували в чому були. За 40 хвилин хати не було – згоріла, як свічка. Слава Богу, що всі живі залишилися.

Ми всі через вікна повискакували в чому були. За 40 хвилин хати не було – згоріла, як свічка. Слава Богу, що всі живі залишилися.

За словами пані Віти, це був дім свекрів, який вони добудували, аби більший був, бо ж троє дітей в сім’ї, перекрили, облаштували, і ось така біда – залишилися без даху над головою. Дітей забрав до себе брат чоловіка, який живе по сусідству з їхнім обійстям. Вона з Юрієм поселяться в старенькій хатині, яка стоїть на подвір’ї у того ж брата... Треба будуватися.

Погорільцям потрібна допомога. Номер карти, на яку можна перерахувати кошти: 5168 7554 3383 8931 (Рудчик Віта Миколаївна).

Марина ЛУГОВА


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel