Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волиняни попалися на незаконному вилові риби

Отакої!

Фото Волинський рибпатруль.

Волиняни попалися на незаконному вилові риби

19 квітня державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля здійснили рибоохоронний рейд з громадськими інспекторами та прикордонниками

Захід проведено на водних об’єктах Заболотівської ТГ Ковельського району Волинської області на території заповідного урочища «Озеро Тур».

Близько 6 ранку на оз. Святе, поблизу с. Тур Заболотівської ТГ зафіксовано грубе порушення Правил рибальства. Викрито жителя с. Заболоття , який здійснював незаконний вилов водних біоресурсів сітним знаряддям лову, не передбаченим правилами рибальства. Завдяки оперативним діям рейдової групи порушник не встиг завдати шкоди рибному господарству.

Чоловік пересувався плавзасобом в період нересту.

На особу складено протокол про адміністративне правопорушення. Матеріали справи готуються до передачі в суд для притягнення порушника до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

Близько 8 години викрито громадянина, який порушував правила рибальства на оз. Довге, поблизу с. Тур. Чоловік пересувався плавзасобом в період нересту. На порушника складено адміністративний протокол та накладено відповідні штрафні санкції.

Того ж дня на Турському водосховищі викрито чоловіка, який з дерев’яного човна здійснював вилов риби. Завдяки оперативності рибоохоронців виловити риби та нанести збитків чоловік не встиг. Оформлено протоколи за грубе порушення Правил рибальства. Матеріали справи готуються до передачі  в суд для притягнення порушника до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

Читайте також: Попалися четверо волинян, які ловили рибу сіткою.

Telegram Channel