Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Користувачі Facebook зможуть заробляти на своїх кліпах

Facebook хоче монетизувати кліпи користувачів.

Фото із сайту pixabay.com.

Користувачі Facebook зможуть заробляти на своїх кліпах

Компанія тестує низку нових сервісів для монетизації різного контенту, а також покращує функціонал платформи

У компанії Facebook анонсували впровадження нових можливостей для аудіокомунікації, які дозволять користувачам соцмережі заробляти на контенті. Про це йдеться в повідомленні на сторінці блогів Facebook.

Ідеться про сервіс під назвою Soundbites.

Особливістю нової функції платформи стане музичний супровід контенту. Також в публікаціях можна буде застосовувати голосові ефекти. А запис у шумному місці буде звучати чисто, передає КореспонденТ.

Ідеться про сервіс під назвою Soundbites. Він дозволить створювати звукові ефекти. У компанії збираються почати тестувати нову функцію протягом найближчих декількох місяців.

Читайте також: Мірча Луческу розкритикував створення Суперліги

Крім цього, у Facebook з'явиться можливість для створення функції подкастів, переглядати які можна буде в самому додатку. Запуск Live Audio Rooms планують влітку цього року. Функція аудіокімнати дозволить в голосовому режимі спілкуватися користувачами і обговорювати різні питання в закритому режимі.

Додатки будуть монетизовані. Авторів звукозапису можна буде підтримати фінансово. За вхід до аудіокімнати буде стягуватися оплата.

Нагадаємо, соціальна мережа почала тестування додатка Hotline для онлайн-трансляцій і прямого спілкування ведучого з аудиторією в режимі реального часу.

Telegram Channel