Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ребров розповів про тріумф Ференцвароша і своє майбутнє в угорському клубі

Дуже приємно, що нам вдалося досягти своєї мети, вітаємо вболівальників і всіх, з ким ми домоглися цього успіху.

Фото із сайту football24.ua.

Ребров розповів про тріумф Ференцвароша і своє майбутнє в угорському клубі

«Три чемпіонські титули поспіль – це неймовірно!»: Ребров – про тріумф Ференцвароша і своє майбутнє в угорському клубі.

«Вважаю, що це був один з найкращих матчів Ференцвароша у цьому сезоні. Я бачив у хлопцях мотивацію, думаю, ми проаналізували і виправили помилки, допущені у попередніх матчах. Дуже приємно, що нам вдалося досягти своєї мети, вітаємо вболівальників і всіх, з ким ми домоглися цього успіху. Три чемпіонські титули поспіль – це неймовірно!

Я дуже пишаюся своєю причетністю до цього результату.

Я дуже пишаюся своєю причетністю до цього результату. Крім чемпіонського титулу, важливим моментом було те, що ми змогли добитися успіху і на міжнародному рівні. Найбільшою ж зміною є те, що футболісти нашої команди повністю розуміють гру і стратегію, які я їм пропоную. Думаю, друге і третє чемпіонство ми добули саме завдяки цьому фактору.

Реклама Google

Щодо мого майбутнього у Ференцвароші... Про це слід запитати у керівництва клубу. У мене є ще однорічний контракт, і мені дуже подобається працювати тут. Все буде залежати від рішення клубу», – цитує Реброва Csakfoci.hu.

Читайте також: Президент «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що ніякої Суперліги не буде

Нагадаємо, напередодні Ференцварош здолав Уйпешт (3:0) і достроково став чемпіоном Угорщини. «Фраді» здобули золото першості втретє поспіль, пише Футбол24.

Telegram Channel