Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ковельські боксери залишились без залу

У власника приміщення проситимуть зменшити оренду до 8 тисяч за місяць.

Фото із сайту kowel.rayon.in.ua.

Ковельські боксери залишились без залу

У Ковелі понад 60 боксерів тренуються в орендованому приміщенні, за яке доводиться сплачувати 12 тисяч гривень орендної плати

Про це йшлося у середу, 21 квітня, під час сесійного засідання Волиньради, пише Конкурент.

Також він зазначив, що питання просили вирішити ексмера Ковеля Олега Кіндера, проте цього не відбулося.

Так, депутат Іван Мирка зазначив, що ковельських боксерів, які відомі своїми високими досягненнями, у 2019 році виселили з приміщення «Просвіти», яке вони обіймали упродовж багатьох років. Зараз там проводяться заняття з танців та карате. 

Реклама Google

Натомість боксерське відділення було змушене орендувати приміщення у «Нашого краю» та сплачує 12 тисяч гривень на місяць. Мирка запитав у начальника управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігоря Дмитришина, чи є в області можливість допомогти спортсменам, серед яких і чемпіонка Європи, учасниця Олімпіади, заслужений майстер спорту Тетяна Коб. 

Читайте також: Волинські важкоатлети привезли 9 медалей з чемпіонату України

Чиновник відповів, що у власника приміщення проситимуть зменшити оренду до 8 тисяч за місяць. Також він зазначив, що питання просили вирішити ексмера Ковеля Олега Кіндера, проте цього не відбулося.

До слова, у Ковелі боксерів готують відомі фахівці – заслужений тренер України Віктор Рогатин та очільник БК «Панчер» Микола Потапюк.

Telegram Channel