Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У громаді на Волині можна отримати безоплатну правову допомогу

Юристи підказують і радять.

Фото зі сайту Любешівської ТГ.

У громаді на Волині можна отримати безоплатну правову допомогу

Любешівський селищний голова Олег Кух провів робочу зустріч із начальником Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інною Бондар. Обговорили ряд питань щодо практичної діяльності вищезазначеної установи та надання консультаційних послуг з безоплатної правової допомоги в громаді

За словами очільниці Камінь-Каширського бюро, наразі широкого масштабу набувають роз'яснення щодо питань земельної реформи. У землевласників, орендарів та потенційних покупців земельних ділянок виникає багато запитань, тому працівник БПД надають  консультації з питань, які виникають у сфері земельних відносин.

У землевласників, орендарів та потенційних покупців земельних ділянок виникає багато запитань, тому працівник БПД надають  консультації з питань, які виникають у сфері земельних відносин.

«Ми живемо і працюємо у період значних змін, впроваджуються реформи, а тому дуже важливо, щоб наші люди знали, що можуть звернутися та отримати безоплатну правову допомогу, а також якомога більше знали про свої права та можливості для їх захисту, орієнтувалися у чинному законодавстві», – наголосив очільник Любешівської громади Олег Кух. Про це повідомляє сайт Любешівської ТГ.

Telegram Channel