Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Рівніше за всіх: у Волинській обласній раді створили дві депутатські групи зі схожими назвами

Фото із сайту volyn.com.ua.

Рівніше за всіх: у Волинській обласній раді створили дві депутатські групи зі схожими назвами

Під час пленарного засідання п'ятої чергової сесії Волинської обласної ради було оголошено про створення двох нових депутатських груп. Оду з них назвали «РІВНІ МОЖЛИВОСТІ», іншу – «Рівні можливості для всіх»

Про створення нових депутатських груп та їх склад, – інформує Волинська обласна рада, інформацію Суспільному також підтвердила заступниця начальника відділу забезпечення діяльності керівництва ради Анна Бліннікова.

Про створення депутатської групи з гендерних питань «РІВНІ МОЖЛИВОСТІ» стало відомо на початку сесії. Її очолила депутатка Оксана Філіпчук. До складу цієї групи також увійшли Світлана Крецу, Юрій Харченко, Анатолій Філюк, Людмила Стасюк та Ольга Омелько.

Відомо, що представники групи теж за мету ставлять собі удосконалення питань гендерної рівності, соціального захисту, медицини та правової допомоги.

«Головна мета об'єднання – робити все для того, аби наша область ставала все більше соціально-орієнтованою, а права кожної мешканки та кожного мешканця дотримувалися», – сказала очільниця депутатської групи.

Вже наприкінці пленарного засідання сесії, у ході розгляду питання «Різне» стало відомо про створення ще однієї депутатської групи під назвою: «Рівні можливості для всіх», Групу очолила депутатка Юлія Вусенко. Відомо, що представники групи теж за мету ставлять собі удосконалення питань гендерної рівності, соціального захисту, медицини та правової допомоги.

Читайте також: Яке українське місто має найбільш європейський характер

До складу групи увійшли представники чотирьох фракцій. Співголовами визначено депутаток Валентину Черниш та Ористлаву Сидорчук. До складу групи також увійшли депутати Ірина Патлашинська, Іван Мирка, Віктор Дудечко, Ігор Волошенюк, Ігор Лісовський та Людмила Кирда.

Telegram Channel