Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
З нагоди Великодня 50 родин отримали продуктові набори (Фото)

Щоб у кожну домівку завітала Божа благодать.

Фото зі сайту Луцької міської ради.

З нагоди Великодня 50 родин отримали продуктові набори (Фото)

Напередодні Великодніх свят управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді не перестає піклуватися про сім’ї, що опинились у складних життєвих обставинах та потребують особливої соціальної підтримки

УЧора 50 таких родин отримали продуктові набори, що надав Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна».

 

 За словами начальника управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ліни Галан, такі заходи відбуваються щомісяця, а до участі в організації благодійної допомоги залучаються різні спонсори та соціально-відповідальний бізнес. Цього разу мали можливість запросити сім’ї з навколишніх сіл, що увійшли до Луцької міської територіальної громади.

Цього разу мали можливість запросити сім’ї з навколишніх сіл, що увійшли до Луцької міської територіальної громади.

Заступник міського голови Ірина Чебелюк зазначила, що Луцька міська рада ніколи не стояла осторонь соціальної роботи, і ця позиція не змінюється й тепер. Міська рада основним пріоритетом в роботі ставить турботу про дітей та соціально незахищених категорій населення.

 

 Керівник ВОБФ «Дитяча місія. Україна» Людмила Лонюк привітала усіх присутніх з нагоди великодніх свят та побажала, щоб у кожну домівку завітала Божа благодать, мир, добробут. «Нехай допомогу отримає кожен, хто найбільше її потребує!», - зазначила вона.

Читайте такожУ місті на Волині сім’ям, що перебувають у складних обставинах привезли великодні набори (Фото)

Джерело: Управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді
Telegram Channel