Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Пожежну ситуацію оцінювали з допомогою квадроцикла

Злагоджені дії - основне в боротьбі зі стихією.

Фото з фейсбук-сторінки Черемський природний заповідник.

Пожежну ситуацію оцінювали з допомогою квадроцикла

З метою виконання рішення Протоколу селекторної ради з керівниками установ природно-заповідного фонду підпорядкованим Міндовкілля щодо підготовки до протипожежного періоду 2021 року під головуванням заступника Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України Олександра Краснолуцького було проведено відпрацювання дій під час гасіння пожеж на території Черемського заповідника

За легендою пожежний наглядач Федір Мельник виявив умовне загорання у кварталі 14, про що повідомив керівника установи. До гасіння приступили працівники державної служби охорони природно-заповідного фонду, використовуючи ранцеві вогнегасники.

Під час навчання було відпрацьовано взаємодію працівників.

Для оцінки ситуації головний лісничий Андрій Семенюк у повітря підняв квадрокоптер. Керівник установи Володимир Мирка викликав на допомогу пожежну бригаду ДП Поліського ЛГ на чолі з інженером ОЗЛ Андрієм Зіничем та працівників місцевої ДСНС на чолі з начальником Віталієм Курдельчуком. Пожежу було ліквідовано. Під час навчання було відпрацьовано взаємодію працівників. Про це повідомляє на фейсбук-сторінці Черемський природний заповідник.

 

 

Telegram Channel