Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ярославський чітко пояснив роль Метала у відновленні Металіста

Олександр Ярославський був президентом Металіста з 2005 по 2012 роки.

Фото із сайту football24.ua.

Ярославський чітко пояснив роль Метала у відновленні Металіста

Колишній президент Металіста Олександр Ярославський висловився щодо клубу Метал, який нині виступає у Другій лізі

«Метал – спеціальний проект, створений півтора року тому під повернення Металіста. Я розумів, що необхідно буде вирішити технічні моменти – спочатку зіграти в чемпіонаті серед аматорів, далі Друга ліга, Перша ліга, Прем’єр-ліга.

Метал, який очолює Олександр Кучер, наразі лідирує у групі Б Другої ліги

Ці деталі забирають близько трьох років. Тому ми вирішили скоротити цей організаційний період, щоб не чекати повернення бренду, і запустили Метал під Металіст. Тільки-но бренд буде готовий до запуску, Металіст повернеться на своє законне місце», – зізнався Ярославський в інтерв'ю Фактам ICTV.

Реклама Google

До слова, Метал, який очолює Олександр Кучер, наразі лідирує у групі Б Другої ліги та є головним претендентом на вихід у Першу лігу. Харків'яни мають у своєму активі 44 залікові бали і випереджають найближчого переслідувача на 8 очок, передає Футбол24.

Читайте також: Президент Інгульця зізнався, що врятувало його від смерті після вибуху гранати і назвав винуватця

Нагадаємо, Олександр Ярославський був президентом Металіста з 2005 по 2012 роки, пізніше клуб перейшов до рук Курченка, а у 2016-му припинив своє існування. Заяву про відродження харківського клубу мільйонер зробив наприкінці лютого.

Telegram Channel