Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку знайшли дев’ятикласницю, яка не повернулася зі школи

Знайшлася. Жива і здорова.

Фото поліції Волині.

У Луцьку знайшли дев’ятикласницю, яка не повернулася зі школи

З дівчиною все добре – вона жива та здорова

Де перебувала дев’ятикласниця дві доби, поліцейські поки встановлюють.

Нагадаємо, 20 квітня дівчина пішла до школи й не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила вдома. Батьки спочатку своїми силами намагалися відшукати доньку, а коли всі старання виявилися марними, звернулися за допомогою до правоохоронців.

До пошуків неповнолітньої задіяли інспекторів ювенальної превенції та особовий склад Луцького районного управління поліції.  

Поки поліцейська налагоджувала зв’язок із друзями розшукуваної й дізнавалася можливі місця перебування неповнолітньої, та зустріла її на одній із вулиць міста і відразу повідомила про це маму.

За кілька годин після звернення місцезнаходження дівчини було встановлено. Допомогла розшукати школярку донька співробітниці Луцького районного управління поліції. Поки поліцейська налагоджувала зв’язок із друзями розшукуваної й дізнавалася можливі місця перебування неповнолітньої, та зустріла її на одній із вулиць міста і відразу повідомила про це маму.

Дівчина жива здорова та неушкоджена, протиправних дій щодо неї вчинено не було. Ювенальні поліцейські нині проводять зі школяркою та її сім’єю профілактичну бесіду.

Джерело: Поліція Волинської області
Telegram Channel