Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Поліцейська станція буде ще в одному волинському селі

Буде оголошений конкурсний відбір на посаду шерифа.

Фото із сайту volynnews.com.

Поліцейська станція буде ще в одному волинському селі

У стінах Нововолинської міської ради відбулося підписання Меморандуму про співпрацю та партнерство між Головним управлінням Національної поліції у Волинській області та Нововолинською територіальною громадою

 Володимир Солоненко  повідомив,  що зараз є можливість створити поліцейську станцію поблизу Нововолинська, зокрема, в одному з сіл, які увійшли до Нововолинської ТГ.               

Про можливість створення найближчим часом поліцейської станції в одному з центральних сіл, які ввійшли в склад Нововолинської територіальної громади, обговорили в нововолинській мерії.

 Начальник Нововолинського відділення поліції Олександр Ципко, начальники  відділу та сектору взаємодії з громадами ГУ Національної поліції у Волинській області Володимир Солоненко і Роман Богдан разом з міським головою Нововолинська Борисом Карпусом  обговорили напрямки співпраці на засадах партнерства, підвищення рівня публічної безпеки і порядку, охорони прав та свобод людини  задля протидії злочинності на території Нововолинської територіальної громади.

Володимир Солоненко  повідомив,  що зараз є можливість створити поліцейську станцію поблизу Нововолинська, зокрема, в одному з сіл, які увійшли до Нововолинської ТГ. Буде оголошений конкурсний відбір на посаду шерифа. Місто повинне забезпечити поліцейську станцію приміщенням, все решта – автомобіль, оснащений відповідними засобами, пальне тощо – за поліцією.

Опісля про роботу подібного підрозділу всім присутнім розповів, демонструючи спецавтомобіль, офіцер Зимненської територіальної громади. До слова, в його розпорядженні -  помпова рушниця, бронежилет, бензопила, потужні ліхтарі, засіб для прикурювання автомобільних акумуляторів, кайданки, газовий балончик тощо.

Роксолана Вишневич

Читати також: І дров нарубали, і телевізор придбали: в Устилузькій громаді поліцейські офіцери допомогли пенсіонерці

Telegram Channel