Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Не могли поділити улов: рибалка зґвалтував та вбив товариша

Тривають слідчі дії.

Фото real-vin.com.

Не могли поділити улов: рибалка зґвалтував та вбив товариша

Подробиці злочину встановлюють правоохоронці

Житель Макіївки Донецької області жорстоко розправився зі своїм товаришем, передає «Донбас Сьогодні».

Інцидент підтвердили в прес-службі МВС ДНР. За наявною інформацією, двоє товаришів вирушили на місцевий ставок порибалити. Розпиваючи алкоголь, між друзями спалахнув конфлікт на грунті розподілу ще не спійманої риби.

Микита побив його, роздів, зґвалтував, засунув палицю в задній прохід більш ніж на 60 сантиметрів, забрав всі його речі і пішов додому.

«Микита побив Валеру, роздів, зґвалтував, засунув палицю в задній прохід більш ніж на 60 сантиметрів, забрав всі його речі і пішов додому. Пізніше, ледве живого потерпілого знайшли тамтешні рибаки. Вони викликали поліцію і «швидку», втім, було надто пізно. Від отриманих травм, переохолодження та внутрішньої кровотечі чоловік помер у лікарні. Божевільного маньяка затримали співробітнии МВС ДНР. Вдома у нього виявили речі загиблого», – йдеться в одному з місцевих телеграм-каналів.

У прес-службі відомства розповіли, що потерпілий не погодився ділити з товаришем по чарці спіймані три риби. За це зловмисник вирішив помститися товаришеві, заподіявши тяжкі тілесні ушкодження палицею. Забравши улов, злочинець зник з місця злочину.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 112 КК ДНР. Зловмиснику загрожує позбавлення волі до 15 років.

Читайте також: Донька вбила матір викруткою і формою для випікання.

Telegram Channel