Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На смерть збив кума та покалічив його дружину: водію з Рівненщини обрали запобіжний захід

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

На смерть збив кума та покалічив його дружину: водію з Рівненщини обрали запобіжний захід

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

Керманич автомобіля «Renault Trafic», 46-річний житель села Іванчі, запевняє, що вживав алкоголь ще напередодні. Крім того додає, що водій скутера, його кум, сам виїхав на середину проїзної частини.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненщини.

Внаслідок ДТП скутерист від отриманих травм загинув на місці події.

Cмертельна автопригода сталася 20 квітня. Водій мікроавтобуса, 46-річний місцевий житель, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив лобове зіткнення зі скутером під керуванням 51-річного односельчанина.

Внаслідок ДТП скутерист від отриманих травм загинув на місці події. Його 46-річна дружина перебуває у лікарні: у неї діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, тупу травму грудної клітки, забій черевної стінки та багатоуламковий перелом ноги.

Водій мікроавтобуса на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння: алкотестер показав 2,23 проміле. Його затримали у порядку статті 208 КПК України.

46-річному жителю села Іванчі повідомили підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 286-1 КК України порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого).

Учора, 22 квітня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав йому запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

За скоєне зловмиснику загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування, у якому призначено ряд експертиз, триває.

Читайте також: Чоловік на очах у кума і двох дітей застрелив наречену: з’явилися подробиці (Відео).

Telegram Channel