Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У місті на Волині на зрізані дерева почепили скульптури (Фото)

У сквері буде цікаво.

Фото із сайту Володимира.

У місті на Волині на зрізані дерева почепили скульптури (Фото)

Іще одна журавлина родина оселилась на стовбурі зрізаного дерева, що у сквері поруч із історичним музеєм імені О. Дверницького

Іще одна журавлина родина оселилась на стовбурі зрізаного дерева, що у сквері поруч із історичним музеєм імені О. Дверницького. Вранці 22 квітня скульптури закріплювали з допомогою автовишки. Безпосередню участь у монтуванні композиції узяв її автор – знаний місцевий скульптор по дереву Олег Дубинчук.

Зрізані дерева у сквері біля музею продовжують оздоблювати скульптурами

Це вже третє оздоблене таким чином дерево руками майстра. Попереду іще три стовбури, котрі знаходяться під стіною музею. Вони невдовзі стануть своєрідними полотнами для Олега Дубинчука, адже на них він вирізьбить герб Володимира-Волинського, на якому зображений Юрій Змієборець, а також інших історичних постатей. А на стовбурі дерева, де щойно «звили» гніздо журавлі, майстер вирізьбить зображення Берегині, а також доповнить композицію листочками та іншими дрібними елементами.

На стовбурі дерева, де щойно «звили» гніздо журавлі, майстер вирізьбить зображення Берегині, а також доповнить композицію листочками та іншими дрібними елементами.

Читати також:  У селі під Луцьком заклали новий свер на 660 дерев (Фото)

 

 

Джерело: Офіційний сайт Володимира-Волинського
Telegram Channel