Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Гола фотосесія в Дубаї: господарем квартири виявився засновник російської IT-компанії

«Вони були там одну хвилину, але ця хвилина стала доленосною».

Фото Главком.

Гола фотосесія в Дубаї: господарем квартири виявився засновник російської IT-компанії

Росіянина визнали невинним, у в'язниці Дубая він провів 19 днів

Господарем квартири в Дубаї, на балконі якої пройшла зйомка голих дівчат з України, виявився засновник російської IT-компанії Involta Алекс Концов. Про це сам підприємець повідомив в інтерв'ю «Ленте.ру».

Реклама Google

Концов, якому раніше приписували авторство ролика з оголеними моделями, заявив, що був лише свідком того, що відбувається.
За його словами, 12 дівчат, які відпочивали разом з галеристом Віталієм Гречиним, зайшли в його квартиру переодягнутися.
«Там був ще хлопець – фотограф, він запропонував їм знятися на балконі. Вони були там одну хвилину, але ця хвилина стала доленосною», – розповів чоловік.

Вони були там одну хвилину, але ця хвилина стала доленосною.

Підприємець додав, що керуючий будинком подзвонив йому по телефону, коли на місце подій приїхала поліція. Після огляду приміщення Концова взяли під варту до з'ясування обставин того, що сталося.
В результаті росіянина визнали невинним, у в'язниці Дубая він провів 19 днів.

«У мене є копія документа прокуратори, де вказано, що по відношенню до мене і дівчат немає підстав для порушення справи. Там навіть немає підстав, щоб накласти на мене штраф», - зазначив він.

Читайте також у нас: Футболіст «Волині» освідчився дівчині після матчу​.

Нагадаємо, 3 квітня правоохоронні органи Об'єднаних Арабських Еміратів затримали групу дівчат, які голими фотографувалися на відкритому балконі готелю в елітному районі Дубаї Марина. Про скандал стало відомо після того, як очевидці з сусіднього хмарочоса виклали в соцмережі відповідне відео.
Пізніше стало відомо, що серед дівчат, які влаштували оголену фотосесію на балконі готелю в Дубаї, були громадянки України.
13 квітня, до аеропорту «Бориспіль» прибув літак з Об'єднаних Арабських Еміратів на борту якого перебувало 11 з 12 депортованих українок, затриманих за участь в еротичній фотосесії.


 

Джерело: Главком.
Telegram Channel