Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Дзідзьо заявив, що розлучається, і пояснив причину

Інколи кохання перестає.

Фото 24 канал.

Дзідзьо заявив, що розлучається, і пояснив причину

Співак каже, що це обдуманий вчинок

Популярний артист Дзідзьо ошелешив зізнанням, що розлучається з дружиною Ярославою Хомою, відомою як співачка SLAVIA. Рішення про розрив пара прийняла давно. Вони не живуть разом і готуються до розірвання шлюбу.

Про це пише 24 канал. 

Невдовзі Дзідзьо і SLAVIA офіційно розійдуться після 20 років стосунків. Пара живе порізно вже 9 місяців, однак документи на розлучення досі не подала. Співак стверджує, що це зважене рішення обох. 

«Тема складна. Ми домовилися розлучитися. Давно вже. Тому, ми лише хочемо це зробити гарно, красиво. Ми це ухвалили тверезо, розумно, обдумували і зрозуміли, що це буде найкраще», – оголосив Дзідзьо. 

Стосунки Михайло (справжнє ім'я Дзідзьо) і Ярослава закрутили ще в шкільні роки, будучи дітьми. Оскільки в них не було моделі повноцінної сім'ї, то вони «не знали, чи то треба казати, коли тебе щось не влаштовує». За 8 років шлюбу вони багато терпіли та не хотіли визнавати, що щось не так. Саме карантин допоміг Дзідзьо розібратися в собі та прийняти рішення про розлучення. 

За 8 років шлюбу вони багато терпіли та не хотіли визнавати, що щось не так. Саме карантин допоміг Дзідзьо розібратися в собі та прийняти рішення про розлучення. 

«Усі ті роки я був на роботі, працював. Я давно хотів трішки розібратися, але не було часу. У карантин зрозумів, що треба жити в добрі, не ображати одне одного. А деколи, щоб це сталося, треба просто відпустити людину і дати волю», – поділився артист. 

Читати також: Співачка Ані Лорак зізналася, що свого часу була коханкою футболіста Сергія Реброва

Джерело: 24 канал
Telegram Channel