Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Річний тариф на газ: яку ціну пропонують лучанам

Який тариф пропонують у Луцьку?

Фото РБК-Україна.

Річний тариф на газ: яку ціну пропонують лучанам

Постачальники почали оприлюднювати ціни

Із 1 травня українські споживачі по всій країні зможуть перейти на річний тариф на газ. Найближчими днями такий тариф мають представити всі постачальники.

Видання РБК-Україна на підставі даних на сайтах постачальників оприлюднило інформацію про перші цінові пропозиції в річних тарифах на газ.

Нині, як мінімум чотири компанії вже представили свої річні тарифи на газ. Зокрема, ТОВ «Торгова електрична компанія» пропонує клієнтам укласти договір за річним тарифом 10,8 гривні за кубометр з ПДВ (без транспортування).

Дочірнє пілдприємство «Евода Трейд» КП «Луцькводоканал» проопонує річний тариф –  9,85 гривні за кубометр з ПДВ

ТОВ «Чернівецька обласна енергопостачальна компанія» пропонує річний тариф 13,5 гривні за кубометр з ПДВ (з транспортуванням). А дочірнє пілдприємство «Евода Трейд» КП «Луцькводоканал» - 9,85 гривні за кубометр з ПДВ (про транспортування даних немає).

Найнижчий тариф у ТОВ « Чернівцігаззбут» - 7,99 гривні за кубометр з ПДВ і транспортуванням.

Зазначимо, основні гравці газового ринку ще визначаються з ціною. «Нафтогаз» свою ціну оголосить не раніше 21:00 сьогодні  25 квітня.

Нагадаємо, раніше міністр соціальної політики України Марина Лазебна розповіла, що субсидії на наступний опалювальний сезон розрахують після того, як запустять обов'язкові річні тарифи на газ.

Читати також:  Із травня лучани отримуватимуть за комуналку єдиний рахунок із qr-кодом: що це означає

Джерело: РБК-Україна
Telegram Channel