Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Луческу – перший тренер, який не став слухати президента Динамо

Луческу залишиться на наступний сезон.

Фото пресслужби ФК Динамо Київ.

Луческу – перший тренер, який не став слухати президента Динамо

Колишній нападник Динамо Олег Саленко поділився думкою про роботу Мірчі Луческу на посаді наставника київського клубу

«Я негативно поставився до призначення Луческу, бо дивився на це з боку, що буде зараз. Тому що проти нього велика аудиторія. А зараз я дивлюся професіональним поглядом. Це перший тренер, який не став слухатися президента Динамо. І якби хтось інший з наших тренерів зміг би так зробити, тоді було б те ж саме.

Гравців багато, але кого ставити повинен вирішувати тільки головний тренер.

Він якщо що, то розвернувся і пішов. А всі наші тренери, на жаль, слухаються підказок згори. Тому я хотів, щоб тренером був іноземець, який, скажімо так, не належить Динамо. Ось він і зробив схему. З першого разу добре вийшло. Тому що, коли кричали, що гравців немає у Динамо. Гравців багато, але кого ставити повинен вирішувати тільки головний тренер. Він зміг це довести.

Луческу залишиться на наступний сезон. Я знаю, що він хотів би повернутися до себе на батьківщину, у нього є таке бажання. Тому що заробив багато, хоче підняти свій рідний клуб. Але думаю, що перспектива Ліги чемпіонів це все переважить. Тому що на старості років потрібно хоч чогось досягти. Він залишиться в Динамо і буде працювати.

Він поки обережно, але вже намагається завозити своїх гравців. Але сподіваюся, що керівництво клубу скаже, що середніх гравців завозити не треба. Ось Шахтар зараз навіз бригаду молодих хлопців. Правильно Хацкевич сказав, я їх теж половини не знаю. З ними потрібно працювати і працювати. А тут є своя молодь. Якщо буде грати та молодь, яка грає зараз, то тоді Луческу дійсно зможе досягти успіхів», – поділився Саленко в коментарі Tribuna.

Читайте також: Шахтар ризикує втратити другу позицію в УПЛ

Зазначимо, що Луческу в першому сезоні на чолі Динамо виграв Суперкубок та чемпіонат України та вивів команду до 1/8 фіналу Ліги Європи.

Telegram Channel