Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
П'яному водію на Волині дали солідну суму штрафу

У суді водій повністю визнав свою вину.

Фото із сайту volynnews.com.

П'яному водію на Волині дали солідну суму штрафу

На Волині судили п’яного водія, який порушив правила дорожнього руху та не мав при собі аптечки. Він намагався «порішати» з поліцейськими за чотири тисячі гривень, але за рішенням Ковельського міськрайонного суду Волинської області заплатить понад 20 тисяч гривень штрафу

Як ідеться у вироку, 24 лютого на автодорозі Т-0311 сполученням Ковель-Камінь-Каширський поліцейські зупинили автомобіль Opel Zafira, водій якого не увімкнув ближнє світло фар. Під час огляду поліцейські також виявили відсутність в авто медичної аптечки, передає ІА Волинські новини.

Вже під час складання адміністративних матеріалів водій, попри неодноразове попередження правоохоронців про кримінальну відповідальність, запропонував їм чотири тисячі гривень хабара.

За результатами розгляду адміністративних матеріалів водію Opel винесли постанову за скоєння адміністративних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 122 КУпАП, ч. 5 ст. 121 КУпАП, ст. 125 КУпАП, та накладено стягнення у вигляді штрафу в розмірі 425 гривень.

Окрім того, в присутності двох понятих водію запропонували пройти медичний огляд на визначення стану алкогольного сп`яніння, від чого останній відмовився. Вже під час складання адміністративних матеріалів водій, попри неодноразове попередження правоохоронців про кримінальну відповідальність, запропонував їм чотири тисячі гривень хабара.

Читайте також: У «Ягодині» прикордонники знайшли партію сигарет серед дощок (Фото, відео)

У суді водій повністю визнав свою вину, тож за рішенням суду заплатить 20 тисяч 400 гривень штрафу.

Telegram Channel