Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
П’яний водій на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» спричинив ДТП із трьома травмованими (Фото)

Винуватця затримали.

Фото поліції Рівненщини.

П’яний водій на трасі «Київ-Ковель-Ягодин» спричинив ДТП із трьома травмованими (Фото)

Повідомлення про автопригоду поблизу за участі трьох транспортних засобів у Сарненському районі на спецлінію «102» надійшло сьогодні, 26 квітня, близько 01:30

Поліцейські на місці події встановили, що близько 01:10 поблизу села Іванівка, 30-річний місцевий житель, водій «Volkswagen Passat», який з зовнішніми ознаками перебував у стані алкогольного сп’яніння, допустив зіткнення із попутним автомобілем  «Peugeot Partner» під керуванням 36-річної односельчанки. Від удару фургон відкинуло на зустрічну смугу, де сталося зіткнення із «ВАЗ 2104». 

Унаслідок ДТП травмувалися троє осіб. У 35-річного керманича «ВАЗівки», жителя Житомирської області, лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та забійні рани, однак від госпіталізації він відмовився. Водійці «Peugeot» медики «швидкої» надали допомогу на місці, а 27-річну пасажирку із струсом головного мозку та численними переломами госпіталізували. 

Водійці «Peugeot» медики «швидкої» надали допомогу на місці, а 27-річну пасажирку із струсом головного мозку та численними переломами госпіталізували. 

Водія «Volkswagen» слідчі затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці події та у медзакладі він відмовився. 

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом в стані сп’яніння, слідчі Сарненського районного відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286-1 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик. 

Читати також:  Виїхав на зустріч: у Рожищі вночі авто збило дівчину, яка з подругами верталася додому, водій втік

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Поліція Рівненської області.
Telegram Channel