Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Жінка з Волині на круїзному лайнері шість разів перетнула Атлантичний океан (Фото)

Зазвичай, літо вона проводить на Карибах, а зимує у Європі.

Фото Полісся.

Жінка з Волині на круїзному лайнері шість разів перетнула Атлантичний океан (Фото)

Здобути досвід в іноземній компанії та відчути смак від неймовірних пригод, а заодно і підзаробити, заманулося Неонілі Чурак з Каменя-Каширського

Відтак, аби втілити план у реальність, обрала для працевлаштування відому американську круїзну компанію «Royal Caribbean Cruises Ltd.», пише Полісся.

За чотири роки «морської» кар’єри дівчина встигла попрацювати в сфері обслуговування номерів, офіціанткою. Згуртувалася з колегами «по цеху» найрізноманітніших національностей.

Неоніла каже, що сидіти в офісі — це заняття не для неї.

За її словами перший контракт, що тривав сім місяців, загалом вдалося відпрацювати. Однак наступна спроба вжитися на кораблі не увінчалася успіхом. Буквально на початку роботи волинянка зламала ногу. Відтак, попрощавшись з екіпажем, із Венеції попрямувала назад в Україну. Приємним фактом залишається те, що, виконуючи умови договору, компанія компенсувала їй усі витрати, пов’язані з лікуванням. І невдовзі знову покликала в черговий рейс.

Реклама Google

Неоніла каже, що сидіти в офісі — це заняття не для неї. Після закінчення вузу дівчина три роки пропрацювала прессекретаркою Харківської обласної митниці. А потім у пошуках нової більш захопливої роботи випадково натрапила на пропозиції компанії трансатлантичних морських пасажирських перевезень.

«Подорож круїзним лайнером на Кариби, неймовірні пригоди почали усе дужче вабити мене. Адже побачити Кайманові острови, Гаїті, знамениту Кубу, оминути Ямайку, поніжитися на пляжах Барбадоса та пройти водами Сент-Мартена, і, заодно отримати пристойну зарплатню, стало моїм завданням номер один. Тож, ознайомившись з умовами, що їх пропонували на сайті компанії, я не змарнувала шансу скористатися нагодою», – розвідає волинянка.

За її словами, у рамках подорожей літо вона проводить на Карибах, а зимує у Європі.

«Найдовший похід, за моєї практики, корабель здійснював упродовж 16 днів із Маямі (США) до Копенгагена (Данія). Найбільш мальовничою країною, як на мене, на території євразійського континенту є Норвегія. Тим часом, мандруючи іншою півкулею, незабутні враження залишили міста Бостон, курортне Маямі, зачарувала колумбійська Картахена», – поділилася Неоніла.

Читайте також: Волинянка вперше в житті побачила в полі велику зграю лелек (Фото).

 

 

 
 

 

 

Telegram Channel