Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Позачергове засідання Ради на вимогу «Європейської Солідарності» відбудеться 27 квітня – Петро Порошенко

«Ми готові голосувати не лише за визнання роботи влади незадовільною, але й за рішучі кроки, які передбачають порятунок українців від пандемії».

Фото ЄС.

Позачергове засідання Ради на вимогу «Європейської Солідарності» відбудеться 27 квітня – Петро Порошенко

27 квітня відбудеться позачергове засідання парламенту, ініційоване фракцією «Європейська Солідарність». Про це у Facebook повідомив Петро Порошенко

«Позачергове засідання Ради, присвячене припиненню бездіяльності виконавчої влади у боротьбі з пандемією, відбудеться завтра на вимогу опозиції. За підтримку вимоги про скликання ми вдячні усім фракціям Верховної Ради. Не дякуємо лише «Слугам», тому що їм байдуже, і вони підписів не дали», – констатує лідер партії «Європейська Солідарність».

За підтримку вимоги про скликання ми вдячні усім фракціям Верховної Ради. Не дякуємо лише «Слугам», тому що їм байдуже, і вони підписів не дали.

«Вже зараз за відсутності вакцинації кількість померлих від ковіду українців, страшно сказати, наближається до п’ятдесяти тисяч. Тим часом лише п’ять! осіб на всю Україну отримали, як і належить, дві порції вакцини. Ця п’ятірка і є оцінкою некомпетентності, безпорадності і безвідповідальності влади», – зауважує п’ятий Президент.

Реклама Google

Читайте також у нас: Порошенко вимагає пояснити, кого вакцинують поза чергою і коли будуть 10 мільйонів доз обіцяного Pfizer​.

«З таким катастрофічно низьким рівнем вакцинації Україна ми приречені на четверту і наступну хвилі. Тому вкрай важливим для парламенту є навчити і примусити виконавчу владу захистити країну. «Європейська Солідарність» запропонувала антиковідний план, в якому передбачила все: від закупівлі ліків до виготовлення української вакцини. Ми готові голосувати не лише за визнання роботи влади незадовільною, але й за рішучі кроки, які передбачають порятунок українців від пандемії», – наголосив Петро Порошенко.

 

 

Telegram Channel