Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Польщі українець удавав із себе словака, щоб викрасти 120 посудомийних машин

Тривають слідчі дії.

Фото Укрінформ.

У Польщі українець удавав із себе словака, щоб викрасти 120 посудомийних машин

Подробиці інциденту встановлюють правоохоронці

У Польщі в місті Радомсько (Лодзьке воєводство) затримали громадянина України, який удавав із себе словака, щоб нажитися на чужому товарі.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції, українець на підставі підроблених транспортних документів заїхав вантажівкою на територію заводу, де йому завантажили 120 посудомийних машин. Техніка начебто мала потім поїхати до Німеччини.

Працівник складу, поки вантажився товар, дізнався, що посудомийні машини на суму 109 тисяч злотих намагаються вивезти невідомі під виглядом фірми, яка постійно співпрацює із заводом.

Працівник складу, поки вантажився товар, дізнався, що посудомийні машини на суму 109 тисяч злотих намагаються вивезти невідомі під виглядом фірми, яка постійно співпрацює із заводом. Одразу після цього викликали поліцію.

Читайте також: У Польщі українець відгриз вухо своєму колезі.

Правоохоронці встановили, що водій вантажівки мав підроблені транспортні та особисті документи. Він удавав із себе громадянина Словаччини, хоча при собі мав документи на різні імена, видані у різних країнах. Згодом вдалося вияснити, що чоловік є 28-річним українцем.

Його затримали й за рішенням суду заарештували на три місяці. Чоловіка звинуватили у спробі шахрайства, за що загрожує в'язниця. Прокуратура не виключає, що будуть нові арешти через цей інцидент, оскільки громадянин України навряд діяв самостійно.

 

 

 

Telegram Channel