Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Здавалося, що брата люблять більше: підліток, розповів, чому зарізав свою родину (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Здавалося, що брата люблять більше: підліток, розповів, чому зарізав свою родину (Фото)

У сім'ї, де сталася трагедія, часто виникали конфлікти, кажуть у поліції

До поліції звернулася мати глави сімейства після того, як він тривалий час не виходив на зв'язок

16-річний підліток, який зарізав ножем всю свою сім'ю – батька, матір і восьмирічного брата, – постійно конфліктував з батьками.

Про це сайту «Сьогодні» розповіли в поліції Києва.

Стала відома ймовірна причина жахливого вбивства, скоєного підлітком.

«Сімейний конфлікт. Хлопцеві здавалося, що брата люблять більше. Батьки його сварили. Більш точно встановить психологічна експертиза», – повідомили нам в поліції Києва.

З 16-річним підозрюваним працюють психологи, також залучатимуться профільні фахівці.

За словами поліцейських, експерти також з'ясують, чи вживав затриманий наркотики. Для цього у нього візьмуть на аналіз кров.

Із затриманим хлопцем працюють ювенальні поліцейські і слідчі. У поліції поки не можуть назвати точну версію скоєння злочину.

«Щоб зрозуміти мотиви скоєння вбивства, буде призначена низка експертиз. З 16-річним підозрюваним працюють психологи, також залучатимуться профільні фахівці. Ми поки не можемо розголошувати версії цього злочину. Їх ще з'ясовують слідчі. Кілька версій вони відпрацьовують, але поки про них навіть попередньо рано говорити», – повідомили в поліції Києва.

Читайте також: Зарізав осколком від пляшки: у Луцькому районі затримали чоловіка за підозрою у вбивстві.

Поліцейські не змогли відповісти на запитання, чи вчиться 16-річний хлопець у школі або вже проходив навчання в училищі. Також поки невідомо, ким працювали батьки хлопця, в поліції не розголошують цю інформацію.

«За нашою інформацією, конфлікти в цій родині ставалися неодноразово. Але при цьому хлопчик не перебував на обліку у відповідних службах. Чи буде його направлено на психіатричну експертизу – це питання вирішуватиметься найближчим часом», – розповіла нам речник поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

За даними правоохоронців, юнак був затриманий на вулиці. Туди він попрямував через кілька днів після вбивства, коли родичі почали розшукувати його батьків.

«Підозра підлітку, якому інкримінують вбивство всієї родини, оголосять, швидше за все, сьогодні ближче до вечора. Завтра має відбутися суд з обрання запобіжного заходу», – повідомили нам джерела в правоохоронній структурі.

 

 

 

Telegram Channel